SOS International

De SOS op Reis diensten worden ontwikkeld en geleverd door SOS International. SOS International is een Nederlandse alarmcentrale die wereldwijd hulp biedt aan gestrande reizigers. Bij ziekte of een ongeval, autopech, –schade of verlies van een bankpas. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat het hulpteam van SOS International klaar voor hulp en advies.

Een Wereld aan Hulp
De alarmcentrale van SOS International staat al meer dan dertig jaar voor actieve en internationale hulpverlening. Met één telefoontje naar onze alarmcentrale bent u verzekerd van de juiste hulp.

Betrokken
Of het nu gaat om autopech op de A1 of ziekte in het buitenland, SOS International staat dag en nacht klaar. Vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost zetten wij ons elke dag maximaal in om de verwachtingen van onze opdrachtgevers en hun klanten te overtreffen.

Veelzijdig
Ons team – bestaande uit ruim 200 betrokken hulpverleners – weet wat medisch, praktisch en logistiek mogelijk is. Dankzij ons brede aanbod van diensten kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt en bij onze opdrachtgevers.

Transparant
Wij werken uit naam van verschillende verzekering- en leasemaatschappijen, banken, reisorganisaties en thuiszorginstellingen. Deze opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat wij hun klanten de best passende hulp bieden. Dankzij onze heldere rapportages behoudt de opdrachtgever altijd het overzicht.